Boeken bestellen schooljaar 2017-2018

Beste ouder,
Beste leerling,

U kunt het boekenpakket voor volgend schooljaar online bestellen via de boekenfirma Iddink aan de hand van een persoonlijke account. Iddink levert de boeken dan bij u thuis af. U leest hieronder hoe het werkt.

Bestellen
Hoe?
Ga naar www.iddink.be  en klik bij ‘Leerlingen’ op de optie ‘Bestellen’. U kunt daar een persoonlijke account aanmaken. Tijdens het bestellen wordt u naar de schoolcode DP87YNPP gevraagd.

Wanneer?
Voor woensdag 5 juli 2017. Als u later bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengt de firma gedeeltelijk in rekening.

Akkoord?
Tijdens het bestellen zal ook om het akkoord van u als ouder(s) worden gevraagd.

Levering
Wanneer?
Als u voor woensdag 5 juli 2017 bestelt, levert Iddink uw bestelling in de periode van maandag 31 juli tot en met dinsdag 29 augustus 2017. Zodra uw bestelling onderweg is, ontvangt u een e-mail over de status van de levering.

Op vakantie?
Geen probleem. Uiteindelijk laat de bezorgdienst een bericht achter met de aanwijzingen waar u uw bestelling kunt ophalen.

Contact
Meer weten?
Op www.iddink.be  kunt u makkelijk met uw vragen terecht. Ook vindt u daar meer uitleg over het inleveren en bestellen van uw boeken.

U kunt Iddink bovendien telefonisch bereiken op werkdagen van 8u tot 17u via het telefoonnummer 014 30 41 70.

Hieronder vindt u het stappenplan om boeken te bestellen bij Iddink.          
             pptx bestandStappenplan boeken bestellen via IDDINK.pptx (1.02 MB)


Alvast een fijne vakantie!

 

 

logo Iddink